Home arrow Vervobouw
Wie is Vervobouw

 Vervobouw is uw juiste partner voor al uw nieuw- en verbouwplannen. Sinds 1995 zijn wij actief en zijn voor onze klanten een betrouwbare partner gebleken.

Wij onderscheiden ons al in het eerste traject van nieuw- en verbouw door onze verfrissende en kundige aanpak waarbij wij u als klant als middelpunt in het hele proces plaatsen. Reeds in de ontwerpfase kunnen wij van toegevoegde waarde zijn met onze ervaring en de invalshoek die wij zowel op bouwkundig vlak als ontwerp hebben. Daarnaast zijn wij uniek in onze flexibele opstelling tijdens de uitvoeringsfase.

Op ieder moment zijn wij bereid om met de klant mee te denken tijdens het bouwproces en daar waar nodig de plannen aan te passen of bij te stellen. Dit is onder andere mogelijk door de korte lijnen en het directe contact hetgeen het uiteindelijke resultaat ten goede komt.

Een enthousiast, betrokken en slagvaardig team van ervaren vaklieden zorgt samen met het gebruik van hoogwaardige producten voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct.
 
Uiteindelijk wordt kwaliteit niet enkel door het geleverde werk bepaald maar zeker ook door de manier waarop u het totale bouwproces beleeft. Het is juist deze mix die door onze opdrachtgevers als erg positief wordt ervaren.