Home arrow Gastenboek
View guestbook
Displaying 1 - 13 of 13 results bericht toevoegen
Name Message
Vera
veramolenaar, Breda (from Twitter)

ACCUut geholpen door 'VervoBouw Breda' bij het opstarten deze week; thanks guys!!
 
Pierre en Josephine Janssen
Naar aanleiding van de muur reparatie in het kantoor willen wij u hartelijk bedanken voor de wijze van aanpak en uitvoering. Wij stellen deze top-service zeer op prijs en zijn uitermate tevreden met het resultaat.
 
Ed & Jolita
Vervobouw, jullie hebben er een prachtig werk van gemaakt. We genieten er elke dag van. Ook van familie en vrienden, die de verbouwing zijn komen bewonderen en van mensen, die over het pad langs onze woning voorbij komen, krijgen we allemaal positieve reacties.
Kortom: jullie hebben op een zeer nette werkwijze een mooi stuk werk afgeleverd naar onze volle tevredenheid en nogmaals dank voor het geleverde werk en de complimenten aan jullie, jullie medewerkers en onderaannemers.

 
Harry
Heren, hele mooie site!! top dat je als klant kan inloggen en het bouwproces hier mee goed kan volgen. Kom toch snel langs voor een bakkie, want mis jullie gezichten en uitspraken wel. Groeten, harry
 
Marc Leijten
Beste Eric, mooie site !!!!!
 
Peter Baken
Hallo Vervobouwers, Een prima prestatie binnen 12 dagen een complete aanbouw van hoge kwaliteit! De samenwerking met het hele team was geweldig.
 
Vincent van Dijk
In het voorjaar heeft Vervobouw de gehele renovatie van ons grote huis in Breda-Zuid gedaan. Dat gebeurde volledig op tijd en conform afgesproken budget, iets dat je niet zo vaak ziet in de aannemerij. Ook na oplevering zijn ze betrokken als er iets niet goed is. Wij waren en zijn 100% tevreden en bevelen Vervobouw dan ook van harte aan.
Fam Van Dijk.
 
Joris Rops
Hallo Eric,
Mooie site, dynamisch ook! Hadden wij hier in de regio Den Bosch ook maar zulke goede bouwbedrijven!
 
Pieter van Ginneke
Hoi allen, prima website, ziet er gelikt uit, de login is een uitstekende extra service! Maar dat zijn wij al de gehele bouw van jullie gewend. groeten Pieter
 
fam. Buis
En weer is er een prachtig werk bij ons geleverd. Wij zijn dik tevreden, en krijgen ontzettend veel complimenten. Maar al deze lof is uiteraard aan jou en je mannen toegediend. Bedankt!
 
fam. van Vliet
Hier een berichtje van een klant van al enkele jaren terug en nog steeds erg tevreden! Mooie site en de volgende verbouwing is weer voor jullie!
 
Ronald en Diana
Hoi Eric, eindelijk staat de site online en het was de moeite van het wachten! Top! Groetjes.
 
alfred
he eric ziet er goed uit leuke foto's prettig weekend en tot dinsdag